Göteborg 2013

Hemkomna från Göteborg sen ett par dagar. En fin resa men väder och hälsa ville inte riktigt vara med oss. Inte en enda dag med solglittrande hav. Hyfsat utflyktsväder dock förutom kvällen när vi var på Liseberg, då ösregnade det. Utan paraply och regnjackor blev vi helt dyngsura men jag ville inte riktigt ge mig innan jag sett Alcazar. På hemvägen frös vi och var iskalla innan vi till hotellet.
Vet inte om det berodde på det blöta men i mitten av veckan kände Elias sig hängig och jag hade känningar i halsen. Blev inget allvarligt av det men nu i helgen kom min förkylning.

Första dagen blev lång och efter en tidig morgon, diverse tåg och bussar fick vi vänta ett antal timmar på att rummet skulle bli klart. Hotellet låg ju väldigt nära vattnet så vi fördrev tiden på kajkanten bl a.  Hann med glass på ett ställe och lite fika på Café Villan för att få tillgång till toa, lite halvakut.

Elias på kajen
Väntan på rummet blev lång.

väntan
På kajkanten.

detalj kajen
Udda detalj, krossat porslin ingjutet i betongen.

Så småningom fick vi ett rum efter lite strul. Av någon anledning fanns det uppgifter på att vi skulle vara två vuxna och ett barn i extrasäng men riktigt så var det ju inte.

hotellfigur
Möttes av en benig typ på språng ut från hissen kan tänkas.

hotellkorridor
Många och låånga ödsliga korridorer.

utanför vårt rum
Utanför vårt rum hängde denna lampa.

Efter lite slappande för att samla nya krafter tog vi buss och spårvagn till Liseberg. Vi åt middag där vilket oxå var en evig väntan då ett helt fotbollslag med småkillar stod före i kön. Vilket kaos!
Sen kom då regnet och först satt vi under tak och käkade hot snacks men sen gick vi mot Lotta och allsången. Där såg vi Larz – Kristerz sjunga Carinalåten och så kom då Alcazar som körde en mix på fler låtar…sen gav vi upp.

~ av Pingolina på 07 juli 2013.

Ett svar to “Göteborg 2013”

  1. Fint att få se lite bilder! Du får berätta mer senare! Ska bara ladda upp mina lurar lite, sen ringer jag! PÖSS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: