En vecka i London – fjärde dagen


Frukost under ett takfönster.

Varje morgon blev vi visade till ett bord av personal som sen tog vår beställning. Varma och kalla drycker bars ut direkt till bordet, resten plockade man själv från en liten frukostbuffé. Där fanns allt vi behövde…olika sorters bröd, pålägg, ägg, yoghurt, flingor, frukt och sötsaker. Vi klarade oss bra på den kontinentala frukosten.

Den här dagen var planen ett besök till Gay’s the word. Vi utgick som de flesta dagar från Victoria. Stationen sitter liksom ihop med ett köpcenter. Där hittade vi en kul affär med massor av färgglada prylar, Pylones. Kollade en bra stund men köpte inget, bestämde oss för att återkomma men så blev det inte trots att vi passerade i stort sett 2 ggr om dagen.


Brudar till köket.


Vill ha!


Nöjde mig med tre böcker.

På Gay’s the Word hade jag kunnat köpa hur många böcker som helst men nöjde mig med tre. Efteråt tog vi varsin dryck på en närliggande pub och planerade resten av dagen.


Cola och planering.

Tog tunnelbanan ned till city. Letade upp M&M’s World. Enorma mängder chokladkulor i alla färger. Bara att hålla en påse eller burk under ett rör och dra i en spak, blanda som man vill. Dyrt som bara den!


M-kulor i alla färger man kan tänka sig.


Träder in i Chinatown.

På vår väg mot Selfridges pausade vi på The Theatre Cafe. Ett litet café som förutom fika säljer teaterbiljetter. Vi nöjde oss med kaffe och kaka. Rätt coolt med alla affischer som täckte väggarna, på toan oxå.


Fika på The Theatre Cafe.


Toan var lika utsmyckad den.


Det var lite småläckert med alla affischer och tavlor.


Man fick känna sig som en stjärna för ett ögonblick.


Speglar sig lite.

Från caféet gick vi mot Oxford street som vi följde ända bort till Selfridges. Vi tog rulltrappan ända upp och tog oss sen nedåt våning för våning. Där fanns en fin bokavdelning, många fina böcker. Vi köpte inget, kul att se bara.


Superfin bokavdelning på Selfridges.

Bestämde oss för att äta innan vi åkte tillbaka till hotellet. Letade upp italienska Spaghettihouse som jag och Linn käkade på i december. God pasta med lite sting även denna gång.


Pasta på Spaghettihouse.


Passerade…


Dukade upp kvällssnacks på silverfat.

Lite mys på rummet avslutade dagen.

~ av Pingolina på 27 juni 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: