En vecka i London – andra dagen

Vi sov gott i den något smala sängen. Vaknade tidigt, åt frukost och gav oss iväg ut. Gick mot Tate Britain där det fanns en utställning som vi ville se.


Tate Britain, främst ville vi se Queer British Art.


Stort, mycket att se.

Efter ett par timmar kände vi oss nöjda och fortsatte vår promenad. Ned mot Themsen, vidare förbi parlamentet och Big Ben. Massor av folk där omkring.


Passerade parlamentet.

Stretade vidare mot Trafalgar Square där vi till sist hittade en pub med lediga bord, The Old Shades. En mindre god öl och en varsin macka.


En macka, mycket bröd blir det.

Mot Piccadilly och Waterstones, en bokaffär med flera våningar med böcker. Högst upp en bar och restaurang. Hade bespetsat mig på en god drink men den jag fick smakade typ bara sprit.


En mindre god daiquiri i baren på Waterstones.

På jakt efter en Tintin-affär passerade vi ett litet svenskt bageri. Kunde inte låta bli att köpa med oss lite fika som vi stoppade i oss halvt sittande mot ett skyltfönster.


Köpte fika på Bageriet.

På väg mot tunnelbanan fick vi syn på en cykeltaxi och tänkte att det kunde vara lite kul. Chauffören såg oss och efter lite snack om pris och färdväg hoppade vi in i kärran.


Blev trötta och tog en taxi hem.

Det var en fartfylld resa. Han körde igång musiken och trampade på, bland bussar och bilar som tutade och svor. När han hörde hur vi skrattade spexade han lite extra. Det var en bra bit till hotellet men hem kom vi.
Slappade en stund och käkade lite ost medan vi såg ut ett matställe att gå till.


Lite snack på rummet, cheddar och lite rött.


God mat på Sri Suwoon, i andra änden av
gatan där vi bodde.

Thairestaurangen låg närmare än vi trott. Man såg faktiskt det blå taket från trottoaren utanför hotellet. Maten var kanon och vi avslutade med en smaskig kokosglass och färska bär.

~ av Pingolina på 21 juni 2017.

2 svar to “En vecka i London – andra dagen”

  1. Härliga bilder! 😁 Tänk att det nu är ett tag sen, redan… 😢
    Jag tror att den där cykeltaxifärden var det roligaste under hela veckan. 😂😂😂

Lämna en kommentar