Firande och annat

Ibland är det svårt att vara människa.
Särskilt för den som försöker vara alla till lags. Som nästan slår knut på sig själv vissa gånger och ändå känner sig misslyckad…

Jaja, ryggen känns iaf mycket bättre idag. Kunde kliva ur sängen utan knivhugg. Känner dock att den är känslig, krävs inte så mycket för att hamna i samma läge igen. I onsdags räckte det med att bädda en säng. Tänkte ta mig ut för att mjuka upp lite och det behöver handlas. Johan har erbjudit sig att bära, bra att ha en stark man i huset 🙂

Har fått umgås med båda tjejerna några dagar. Linn är här över helgen och Frida hela veckan. Frida har blivit firad lite i förskott och igår samlades vi här allihop.
Planen var att ses hos Jerry idag efter jobbet men eftersom jag blev hemma ändrade vi dag. Kändes bättre med lördag för de flesta. Jerry stekte burgare och jag gjorde tårta och en och annan chokladboll.

Frida
Frida öppnar presenter som innehöll kläder, pengar och
något smått.

Det känns ganska tomt när alla gått hem efter såna kalas, lite vemodigt liksom.
Linn sover ju hos mig och vi slöglodde på en film jag trodde skulle vara bra men som mest var konstig, The flock med Richard Gere.

Lite svårt med sömnen men skönt med lite sovmorgon. Linn åkte tidigt för att vara med på en babyshower men kommer tillbaka i kväll. I morgon far hon uppåt men bara för en vecka.
Frida har sovit här ett par nätter men följde med Jerry hem igår. Idag ska pojkvännen komma och i morgon far de hemåt igen.

Annonser

~ av Pingolina på 11 oktober 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: