Ledighet med loppisfynd

Fem dagars ledighet bara försvann, tjoff!
Skönt var det men jag är trött av någon anledning, känner mig inte direkt piggare trots lång ledighet. Idag var jag dessutom inte helt ledig utan for iväg på ett möte för kostombuden på em.
Egentligen hade det varit perfekt med en weekendtripp och det var väl min tanke också ett tag. Släppte det efter att ha kollat runt på priser och resmål, verkade vara extra dyrt just nu…får bli en senare historia.

Har surfat runt o kollat på hotell inför sommar och semester i stället. Elias vill helst köra en repris av förra året dvs Stockholm och Clarion på Söder. Jag trivs där och sysslolös behöver man inte vara i storstan men visst kan det vara kul att se något nytt.
Rummen verkar gå åt men kan tyvärr inte boka nåt förrän jag vet när jag får semester. Har egentligen tidig om man följer tidigare års planering men jag har erbjudit mig att flytta på mig till sen om det saknas vikarier så nu har jag ingen aning. Genom facket har jag 20% på just Clarion och Nordic choice men som sagt, rummen går åt.

Efter lite 60-årsfirande i Lördags blev det en hastig loppistur i Gamlis. Fick med mig två saker därifrån…

pärlor
Några pärlor, lite matta och grå men fina ändå. Bröllop var tanken jag fick 😉

lampa
I boden hittade jag denna fina lampa!

Velade som vanligt då min plånbok egentligen var för tunn men kunde inte släppa lampan, skulle ha ångrat mig hundra gånger om. Har sett likande förut men då har priset varit kanske tredubbelt eller mer. Nu ska jag bara gå till ett ställe där jag förhoppningsvis kan hitta nya skärmar för de var lite slitna. Loppisgubben tipsade mig om Lystra antik.

~ av Pingolina på 18 maj 2015.

5 svar to “Ledighet med loppisfynd”

  1. Bröllop?????? Mellan vilka??? 😮

  2. […] vi storhandlar ska vi åka och titta på hattar. Nä, jag bara skojar! Anna ska titta på lampskärmar till sitt loppisfynd som hade två trasiga såna. Säljaren tipsade oss om en affär som både tillverkar skärmar till […]

  3. […] ett tag sen verkligen fyndade Fästmön en tvåarmad golvlampa på en loppis i Gamla Uppsala. Men skärmarna var trasiga och nya behövde införskaffas. Loppismannen tipsade oss då om Lystra […]

  4. […] hos Antikhandlaren i Mjödstugan innan vi satte oss i bilen. Där kan man som bekant göra fynd. En mig närstående person fyndade tidigare i år till exempel en golvlampa. Sagda närstående person samlar även en del afrikanska träfigurer, men idag var det jag som […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: