Deppo light

En sjukdag och en ledig dag.
På morgonen tänker jag…en hel ledig dag framför mig, vad ska jag hitta på? Nu är klockan snart fyra och vad har jag gjort…typ inget 😦

Igår kväll fick jag äntligen ork och lust att plocka ihop granen. Känns väldigt luftigt här nu. Skulle behöva ta reda på akvariet också, bara en stackars krake kvar där. Hade en idé om att flytta ut det i vardagsrummet och fixa till det ordentligt men nu börjar jag känna att jag kanske inte blir kvar här så länge till så det känns lite onödigt att dra igång det projektet, men göra rent det måste jag i alla fall. Algätaren dog här före jul och sen dess gror det liksom.

Sjukdag var de ja…jo, jag har ju lagt om kosten totalt och testar lchf ett tag för att se vad som händer på diverse fronter. I onsdags fick jag en fruktansvärd huvudvärk på jobbet och trodde knappt jag skulle ta mig hem. Som tur var fick jag skjuts med en kille på jobbet som bor här i samma hus. Mådde illa och fick lägga mig en stund. Kan ju ha varit omställningsbesvär som det kallas men inte vet jag, jobbigt hur som.

För övrigt är det lite tungt nu med det mesta…
Ulrika har jag knappt träffat sen Lucia av olika anledningar, bara korta stunder och någon enstaka natt. Det är skönt att vara ensam då och då men ibland suger det riktigt rejält!

~ av Pingolina på 16 januari 2015.

4 svar to “Deppo light”

  1. Pussa pussa!!!

  2. Usch, ibland känns livet som en lång promenad med grus i skorna och hemska uppförsbackar… Men, efter regn kommer solsken och efter uppför, kommer nedför =) Hoppas du piggar på dig strax och att solen lyser på dig snart igen, eller iaf Ulrika =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: