Läge för förändring

Min tuffa arbetsperiod är över. 10 dagar av 11 men jag var så inställd på det så det funkade faktiskt bra. Nu har jag haft två lediga dagar som jag bara slappat och äntligen haft Ulrika hos mig.
Nu har hon åkt hem och Linn upp till Umeå och här blev tyst och tomt.

Skulle vilja planera året lite, kanske använda mitt presentkort på en resa men har ingen aning om hur det blir med jobbet från 1 april så jag vågar inte än.
Funderar lite över boende och så också, vill ha något mindre och framförallt billigare. Båda tjejerna är ju mer eller mindre utflyttade och äldste sonen söker nåt eget så det börjar bli läge.
Sugen på förändring helt enkelt! 🙂

För övrigt är jag fortfarande förbannad när det gäller det helt sanslösa inlägget jag syftade på i mitt förra inlägg. Det grämer mig att man märker ord i en kommentar jag skrev men vägrar kommentera ytterligare så det får stå oemotsagt. I min ilska använde jag helt enkelt fel uttryck.
Vissa har tydligen möjlighet att blogga i farten om minsta tanke eller upplevelse de har. Vi andra kanske börjar med att skriva en enkel tweet om vi är lite upptagna och vid tillfälle kanske det utvecklas till en bloggpost… men just ja, det kallades visst en efterkonstruktion.

Undrar vem som gör bort sig?!

~ av Pingolina på 07 januari 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: