Karusell i skallen

I morse var jag trött, ögon som små springor! Sovit halvdant den senaste veckan och vaknar många gånger trots att jag är supertrött. Har en ledig dag så jag behövde bara väcka Elias och inte ge mig ut i höstrusket.

Veckan har varit körig och lite omtumlande.
Det har varit upphandling och från april tillhör min arbetsplats inte längre kommunen, den ska drivas privat. Jag som har jobbat där i hundra år har varit med om detta ett par gånger tidigare och vet hur jobbigt det kan vara. Förra gången försvann alla mina jobbarkompisar och jag blev ensam kvar. Det tar lång tid att få ihop en väl fungerande grupp.
Även om alla skulle få stanna och jobbet är detsamma ska alla papper bytas ut, troligen nytt schema, nya värderingar nötas in och en ny ledning ta plats.
Skulle jag stanna inom kommunen, ja då blir det säkerligen inom hemtjänsten och om jag söker mig till ett nytt boende blir ju allt nytt i vilket fall, även kollegorna…jobbigt hur som!
Skum stämning efter beskedet och dagen avslutades sen med ett tungt möte dessutom, uff!

Administratören ringde idag och undrade om jag kunde jobba dubbla pass el hela dagen i morgon. Hon lät uppgiven men jag har Elias nu och jag jobbar så mycket ändå så jag vill inte tulla på helgtimmarna helst. Jobbar några timmar i morgon kväll och det får räcka. Han går ju på höstlov idag men jag ska jobba som vanligt, vi får hitta på något på mina lediga dagar i nästa vecka.

~ av Pingolina på 24 oktober 2014.

2 svar to “Karusell i skallen”

  1. Det är oerhört jobbigt med alla dessa upphandlingar .
    Håller tummarna för att det ska gå bra .
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: