Cirkusliv

Jag överlevde!

Veckan på kontoret har varit hemsk rakt igenom. Jag skulle bara fokusera på att fixa personal, alla beställningar och allt annat var redan klart. Det var inte så bara det…
Redan första morgonen var två sjuka, hittade inga vikarier vilket gjorde att jag själv fick täcka upp där jag kunde. Lite svårt att vara på två håll bara och dessutom var jag redan inbokad på ett pass 10-14 samt att jag ju skulle ringa in personal för kommande dagar…omöjlig sits liksom!
Efter ett par dagar var jag enormt stressad eftersom jag hade svårt att få tid till att ringa in personal, fattades folk till minst 10-15 pass närmaste dagarna.

På tisdagen lyckades jag komma iväg vid 15, skulle ju på konsert i Stockholm. Resten av dagarna har jag fått jobba full tid, lite mör i slutet på veckan då konsertkvällen slutade sent och jag var hemma först halv två på morgonen. På fredagen när jag kände att det mesta var löst inför helg och måndag började nya sjukanmälningar komma och det var bara att börja om, flytta runt och ändra pass…rena rama cirkusen!

Gjorde så gott jag kunde men lyckades inte till 100%…så är det ibland.

Crazy
Så här har man lust att göra när folk ringer sig sjuka men
man försöker ju sansa sig o säga några rara ord istället 🙂

~ av Pingolina på 05 oktober 2014.

4 svar to “Cirkusliv”

  1. Du har gjort ditt bästa och mer kan du inte göra. Jag försökte underlätta logistiken med skjutsningar i alla fall.

  2. Du gjorde som vanligt ett kanonjobb Anna, du är alltid lugn och trygg och har ett respektfullt bemötande. Toppenbetyg av mig o alla som jag jobbade med förra veckan, det vet jag =) Bara goda ord om dig, sug i dig det! Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: