Ovanligt tomt

Helgen är på väg att ta slut, det går så otroligt fort.

Igår blev det storhandling på Willys och en tur till det nyöppnade Emmaus i Svista. Där var det väl inte så märkvärdigt men jag köpte i alla fall två träfigurer.

figurer
Gillas av nån anledning, den högra är en ljusstake.

Intill huserar en antikaffär där det finns betydligt roligare saker och priserna är oxå därefter…massor med gamla möbler, kristallkronor, golvklockor och annat smått o gott. Inget blev köpt där denna gång.
Det blev en lagom liten lördagsutflykt.
Vi åkte hemåt för en lördagsöl och några nötter innan matlagning tog vid.

Melodifestival på kvällen förstås. Jag höll på Yohio men det höll ju inte riktigt. Robins låt är ok men enormt tjatig precis som många andra bidrag, mest en enda lång refräng som upprepas i det oändliga.

En härlig sovmorgon fick vi idag och efter frukost en promenad. Tyvärr ville inte solen skina på oss särskilt mer än små glimtar så det blåste rysligt kallt när vinden låg på i ansiktet. Skönt ändå med lite luft, vi är dåliga på det i stan.
En liten fika hanns med innan Ulrika åkte hem. Strax därpå kom Elias hem med bussen. Han har haft en kul helg med både mello, en massa tåg, farmoster, leksaksmuseet och spårvägsmuseet.

Lite tomt och konstigt har det känts här hemma i helgen med Elias och Frida på annat håll och Linn som har jobbat båda dagarna.

Annonser

~ av Pingolina på 10 mars 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: