Mer Pride

Tömde kameran på lite fler bilder från Stockholm, var ju där fler dagar och gjorde andra saker oxå.
Vi kom dit onsdag em o åkte direkt till hotellet, lagom tid att checka in då. Packade upp och piffade till oss lite innan vi gick till Tanto, en rätt lagom promme längs Ringvägen om man inte har ont i en fot eller så.

I parken var det så klart en massa folk men långt från fullt. Vi kikade omkring, tog en öl och väntade på invigningen. Första gången jag var med på den faktiskt. Tal av Mona Sahlin och Birgitta Ohlsson samt uppträdande av diverse artister utspritt under kvällen som tex Kikki Danielsson, Lisa Miskovsky och Gravitonas som avslutade kvällen.


Ulrika i parken.


Väntar på invigningen.


En ballong passerade över Tanto.


Gravitonas på scen, Bard skymtar till vänster.

På fredagen vaknade vi till sol, åt frukost och drog oss lite innan vi promenerade till Slussen där vi hoppade på en färja mot Djurgården. Vårt mål var Spritmuseum som ligger precis vid hamnen.
En blandad upplevelse av konst, dofter och historia.


Hamnen vid museet.


Spritmuseum.


Ulrika fotar lite konst.


Absolut i neon.

Så härligt väder o mysigt vid vattnet så jag blev lite sugen på en drink men det verkade så exklusivt så vi fortsatte till O’Learys där vi tog en varsin stor Staropramen och några nötter i stället, inte fy skam det heller!

.
En kall Staropramen och några nötter på O’Learys.

Hoppade på färjan tillbaka och medan den la ut och vände såg jag att Insane hade stannat på högsta toppen och var helt still under kanske 5 minuter eller nåt innan den sakta körde igång och fortsatte. Har aldrig åkt den och vet inte om det är normalt men läskigt verkade det.


Insane stannade på toppen i några minuter innan den rörde på sig igen.


Min kära solar nosen på Djurgårdsfärjan.

Torsdagen var som vanligt schlagerkväll i pridepark. Proppat med folk men ändå lite avslaget på nåt vis. Visst fanns det bra artister och låtar men alltför mycket av den ”nya” musiken och knappt en enda gammal schlagerdänga. Sean Banan, medryckande låtar visst men för mig är det barnpop. Hade velat se Ivi Adamo bl a men de sparade det bästa till sist och då var man så less så vi gick faktiskt innan Jedward, Loreen och de andra ESC – artisterna.

På fredagen skippade vi parken helt. Tog en vända till Söderhallarna där vi köpte lite småsaker från English shop bl a. Jag kunde inte stå emot en läcker burk förstås så nu blir det american steakhouse hemmavid 🙂
Träffade oxå en av Ulrikas nätvänner över ett par öl samt lite mat på ett indiskt hak, trevligt!


Lite kryddor för burkens skull.

På kvällen gjorde vi det obligatoriska besöket hos Michelangelo för en underbar trerätters. Allt smakade verkligen perfekt!


Ett riktigt gott rött.


Underbart god vaniljglass med hjortron.

Avslutade med en varsin Strawberry daiquiri på hotellet, rätt fnissiga o trötta vid det laget.


En varsin Strawberry daiquiri på hotellet.

Avslutar med ett par hotellbilder, vår utsikt från rummet denna gång och väggen i lobbyn som ser olika ut varje gång. Nu var det typ klotter men vid ett tillfälle hängde Ecce homo där.


Sjöutsikt om man tittar noga.


En vägg i förändring.

~ av Pingolina på 10 augusti 2012.

5 svar to “Mer Pride”

  1. Anar jag en viss besvikelse över Pride i år, eller?

    • Nja, alltid skönt att kunna vara sig själv fullt ut utan att folks ögon ploppar ur men schlagerkvällen var nog ingen höjdare. Det måste blandas lite o inte spara allt bra till sist, då hinner man ledsna…och några gamla rävar hade de väl kunnat fiska fram 🙂

  2. F*n det var ju bara en massa jävla näsor på varenda bild! (Somliga är bara så negativa…)

  3. Håller med om att dom gör schlagerkvällen alldeles för lång, bättre kortare och inte utfyllnader som att fler spelade sina nya låtar… helt fel tillfälle !! Själv är jag nog lite barnslig, jag älskar bananen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: