Fummelfia

Besök hos mamma blev det idag. Bjudna på lunch redan halv tolv så frukosten var liten idag för sova lite ville vi ju först. Hann köpa en rejäl bukett med tulpaner innan, en av mammas favoritblommor.


Linn flamsar.


En allvarlig gosse.

Fick med oss Linn oxå eftersom hon var ledig idag. Lite grått när vi gick hemifrån men på hemvägen var det kanonväder. Hos mamma var det fullt hus…syrran och 4 av hennes barn samt 2 barnbarn. Minstingen är runt en månad gammal. Det bjöds på ett par olika pajer med tillbehör samt burgare till de små. Kaffe och tårta mm direkt på.
Syrrans minsta har oxå diabetes och har nyligen dessutom blivit känslig mot gluten så det blir hennes tider och så som styr för att hon ska må bra.

Vi passade sen på att handla på Heidan innan vi hoppade på första bussen hem. Hoppade av i Gamlis och där fick vi vänta ett bra tag på nästa buss men solen var härlig så det var bara skönt att vara ute en stund.


Åt helsike med hela koket.

Igår tappade jag hela koket med spagetti i slasken, svordomarna haglade. Idag höll fläskfilén på att slinta ner samma väg. Får skärpa till mig nu.

~ av Pingolina på 21 februari 2012.

2 svar to “Fummelfia”

  1. Fröken Smörfingrar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: