Dystert


Vackert men såå dystert…

Träden är vackra idag men allt annat är så dystert, tungt och mörkt. Varför vet jag inte, i vanliga fall brukar det vara ekonomi som spökar men jag har pengar trots att det är en vecka innan lön så det är väl annat runt omkring som påverkar.
Lämnade Elias i skolan i morse och veckorna går så fort, man hinner knappt umgås när dagarna mest ägnas åt jobb, skola, matfix och sömn.


Nyfrisserad kille.

Min fot jävlas med mig och varje steg jag tar gör ont. Försöker jobba på men idag tar det emot riktigt ordentligt.
Nu väntar helgjobb, 3 kvällar på raken till 21. Chefen ringde dessutom nyss och jag har fått ett specialuppdrag hela helgen, hoppas jag pallar.


Buskarna var häftiga igår, fulla med isdroppar. Omöjliga att fota.

~ av Pingolina på 20 januari 2012.

7 svar to “Dystert”

 1. Nu går du till läkare med din fot. Väntar du för länge så kan skadorna bli kroniska! Pronto!!

 2. BRA att du försöker du också, Jerry, men ibland talar man för döva öron. Jag fick i alla fall känna lite på foten igår kväll och den känns något lite svullen. Inget syns annars.
  /DrUlrika

 3. Krya på sig med foten, hoppas det är en stukning bara som brukar gå över på en vecka eller så… fast ett läkarbesök skadar ju inte heller, men jag känner igen mig, jag går inte i första taget heller !

  • Känns som en stukning men det är det inte. Ibland kan diabetes ställa till saker o ting och lite därför jag drar på läkarbesök. Ska bli kallad till sjukgymnast pga en annan ev diabeteskrämpa så jag tänkte höra mig för där.

 4. Hoppas foten är bra nu, jag tror ju att min kropp självläker och väntar in i det allra sista med att uppsöka vård, man kan utan att veta det leka med döden, jag vet.

  Fina bilder men om det vore någon annanstans, är inte tillverkad för det här klimatet, vill bli KYSST av solen när jag går ut:)
  Jag borde ju nästan skämmas, räknas ju in som Same:)

  KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: