Positiva klubben

Ny månad och nytt år, vad ska man säga om det tro? Tyvärr har jag inte nåt genomtänkt att säga eller tycka om det.
Några större förhoppningar eller önskningar har jag inte heller, man blir bara besviken. Får vara nöjd om vi håller oss friska och går runt.

Nyårsafton blev en lugn och stillsam historia. Det var bara jag, Elias o Linn kvar hemma. Vi fortsatte på jultema när det gäller dukning och så. Den blå duken jag använt tidigare tror jag finns i Jerrys ägo numera och linneduken är tyvärr inte manglad.
Middag blev det inte förrän runt halv åtta. Hasselbackspotatis ville vi alla ha men sen kunde man välja lax eller rostbiff stekt i skivor och olika såser. Till dessert åt vi pannacotta med olika sorters bär, mäktigt!


Linn smakar på nyårsmaten.


En tiopoängare till Hasselbackarna.


De rara barna 🙂


Pannacotta, Elias valde chokladpudding.

Raketer skippade vi men jag lyckades köra igång brandlarmet då vi tände på en isfackla till desserten. Livat värre!
Lite roligt var det oxå när vi tände på två stycken utomhus vid tolv och alla runt omkring gjorde sig beredda med sina kameror för de trodde de skulle få fota världens raketer 🙂

Så strax för tolv byltade vi på oss ordentligt då termometern visade -10. Gick till närmaste öppna plats, en stor lekpark här i närheten där vi blev kvar en stund och glodde på raketer och lyktor som for till väders.
Ulrika ringde och vi pratade tills fingrarna tappade känseln.
Knatade hem till värmen och fortsatte kolla på film vilket vi gjort i flera dagar nu. Det började med att vi skulle se senaste Pirates-filmen men hade svårt att minnas de tidigare filmerna så vi började med den första och har nu bara 4an kvar.

Fick mina semesterdagar så det blir totalt en hel veckas ledighet. Det känns riktigt bra att kunna vara uppe lite sent, sova på morgonen och bara ta det lugnt i några dagar. Elias är ju här oxå och det är skönt att slippa ge sig iväg till skolan.

Inga direkta planer mer än en tur till Ulrikas jobb kanske och så vill mamma att vi kommer nån dag och så vips är det lördag och jobbarhelg igen.

Annonser

~ av Pingolina på 02 januari 2012.

4 svar to “Positiva klubben”

  1. Mysigt såg det ut med kandelabern och barnens tindrande ögon… Men trist att vi inte fick fira nyår ihop…

    Pussar!

  2. God fortsättning ! Låter som en lugn och mysigt nyårsafton precis som våran. Vi hade tur som endast såg raketer på lång håll, vi gick ut till småhästarna och gav dom morötter så dom skulle känna sig trygga att ”mammorna” var där !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: