Sista veckan pågår


HP blir det i kväll.

Min sista vecka är snart halvvägs och på måndag börjar en femveckorsperiod på kontoret med administrativt arbete. Förra året hade jag en fet lön och semester att se fram emot. I år tänker jag mest på lönen, semestern är ju redan avklarad.
Eftersom jag jobbar heltid de veckorna blir lönen en helt annan än jag är van vid (jobbar 75% annars), får dessutom ett litet påslag som kompensation för missad ob. Jobbar ju bara ekonomitid.
Några jobbhelger blir det inte förrän i september nån gång och det känns inte så tokigt.

Pride äger rum första veckan i augusti och vi hoppas kunna vara där över helgen i alla fall men inget är fastställt än så länge. Ulrika och jag har inte haft många dagar tillsammans i sommar då vi varit själva. Jag har haft barnen och hon sin mamma. Det går så klart bra det oxå men jag har saknat att kunna gå ut för en öl eller drink bara.
Den här veckan är jag mest för mig själv.

I måndags hängde jag dock med Ulrika och mamman ut på restaurang, kinamat blev det. Sov sen över för att följa med till Thuns igår. Det var en trevlig tripp som avslutades med mat på Olandsbaren i Alunda.

Igår kväll kom Linn hit och vi kollade på första delen av Harry Potter och dödsrelikerna. Linn hade ju redan sett den men inte jag. I kväll ska vi och Frida nämligen gå och se den sista delen på bio.

Har inga särskilda planer för resten av veckan men funderar på att ta mig till nåt vatten om vädret tillåter, kanske omkring Skaris. Längtar efter vatten ibland, nåt större än Fyrisån som flyter genom stan.

~ av Pingolina på 13 juli 2011.

Ett svar to “Sista veckan pågår”

  1. Mysigt och gott att ses! Jag tycker att vi ska fira lite grann när vi är ensamma nästa gång! På nåt sätt…
    Pussar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: