Nokia sucks

Måttligt glad just nu.
Onoff ringde just och berättade att Nokia avslår reklamationen av min mobil åter en gång.
Den har varit inlämnad ett antal ggr för i stort sett samma fel. De har uppdaterat mjukvaran, bytt kretskort och lite annat. Jag får tillbaka den och så håller den i ett par veckor innan den dör igen. De första gångerna kunde jag få igång den efter ett tag men då var den nollställd och jag fick göra om alla inställningar. Den reagerar inte på laddaren. Den senaste gången lät det som om den gick igång men skärmen var svart.
Hur kan dom påstå att det inte är något fel på den??
Jag köpte den i september men har knappt hunnit använda den eftersom den varit inlämnad 2-4 veckor i stöten.

Killen på Onoff skulle kolla om det finns någon annan väg att gå och höra av sig igen.

Nokia, ni suger!!

~ av Pingolina på 15 februari 2011.

7 svar to “Nokia sucks”

 1. Fyyyyy… Aldrig mera Nokia!!! Detta ska jag också blogga om!!! Bajskorvar!
  Men puss till dig!

 2. […]                                                                                                                                                       Läs Annas eget inlägg om detta!!! […]

 3. Nä nu jäklar! Jag har varit Nokian i evigheter, mest p.g.a. lättja, att jag inte orkat lära mig ett nytt märke. Nu får det vara nog! Din historia är tamejtusan helt sanslös!
  Bojkott av både Nokia och OnOff på livstid.

  Min drygt ett år gamla Nokia lade av häromdagen och jag fick rota fram den förra Nokian. Funderade på varför jag bytt telefon, tänkte att det var för att jag ville ha en telefon med bra kamera. Men nu minns jag – det är något glapp så att samtalen bara bryts hela tiden.

  Annars har jag hört att Elgiganten ska vara mest kundvänliga, de byter ut oavsett vems felet är, kunden ska ha en fungerande vara. Fast jag vet ju inte om det är 100% sant, det låter ju lite för bra, va? Lycka till eller hur man nu ska uttrycka det. 😦 Kram!

  • Kan faktiskt inte klaga på Onoff, de har gjort vad de kan hittills men det är klart att om inte Nokia löser detta hoppas jag ju att Onoff på nåt sätt ändå kan stå för det. Jag vill inte ta emot en mobil som jag vet är vaj och sen sitta och betala fullt pris på den, never!
   Kram

 4. Kontakta konsumentupplysaren i kommunen, eller allmänna reklamationsnämden, dom kan hjälpa till om inte det löser sig !

  ps skitnokia

 5. Dom borde fanimej skämmas!
  Jag har själv inte använt Nokia på flera år av andra orsaker, men detta stärker ju inte dem alls i att välja dem nästa gång! Fy, vilket uselt handläggande av detta ärende!

 6. […] This post was mentioned on Twitter by Tofflan, Jerry. Jerry said: Nokia borde skämmas!!: http://t.co/3SwHVVM Telefon inlämnad 4 gånger och reklamationen gäller inte! Skämmes @nokia! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: