Det tar sig

Halva semestern är avverkad och det har gått fortare än någonsin.
Vill inte säga det men det känns faktiskt som mer höst än sommar just nu. Den bara försvann.
Vädret har varit skit mestadels och Ulrika har haft och har fortfarande ont i sitt ben. Jag har inte varit på humör utan har nog mest gått runt och suckat, tyckt att allt varit så trist.
Haft svårt att ta mig för med något.

Det blev Kolmården och det bara med Elias. Han har inte så stora krav och nöjer sig med det lilla – åka buss och tåg, leka med kompisen eller spela spel.
Det är de större barnen som säkert haft skittråkigt de här veckorna. Frida hängde med till Prideparaden och gick dessutom halva vägen med sin pappa annars har hon mest hängt på sitt rum och jag har dåligt samvete för det.
Det är jättesvårt att hitta aktiviteter som passar både stora och små barn, särskilt när de inte är så förtjusta i varandras sällskap.
Linn har jobbat och inte kunnat hänga med på nåt heller så jag har lösa funderingar på någon aktivitet med tjejerna bara senare i höst men vi får se.

Det kändes supertungt och ledsamt igår efter att vi lämnat barnen hos Jerry. Vissa söndagar (de flesta) blir det så. Det känns tomt och kontrasten mellan veckorna är stor.

Nu har jag då 2 ”egna” veckor som jag ska försöka fylla med något vettigt. Det kanske blir en och annan loppis, nåt museum eller en tur till havet om vädret tillåter. Jag känner en längtan efter vatten, ljudet av vågskvalp.


Vår utsikt förra året, undrar hur årets ser ut?

Idag tog vi oss tid att söka efter hotell i Stockholm till helgen. Det är lustigt hur det fungerar. Vart man än kollade var det fullbelagt men jag ville inte ge mig utan sökte på ytterligare en site och helt plötsligt fanns det plats på vårt pridehotell. Det är beläget på söder och har en maffig frukostbuffé.
Glada blev vi och sinnet känns aningen lättare idag 🙂

Det blev inte så mycket Pride i år men kanske att vi letar upp nåt gayvänligt hak för en drink, öl eller så…något tips??

~ av Pingolina på 09 augusti 2010.

3 svar to “Det tar sig”

  1. […] alla som lämnat tips på vad vi kan göra på semestern! Men nu var det ju Fästmön som efterfrågade lite tips på sin blogg, inte jag på min… Jag är nämligen helt övertygad om att vi lär få fullt upp! Anna […]

  2. Hellu!
    Det finns ett cafe på Kungsholmen ( Drottningholmsvägen ) som heter hemma hos Anna 🙂 Dit borde ni gå. På samma gata mellan T-bana och Åhlens så ligger en Italiens glassbar med underbart god glass ! Och väldigt vackra glassförsäljerskor . Godis i dubbel bemärkelse 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: